0533 436 4372

0212 613 0070

[email protected]

Hakkımızda

Hakkımızda


MirzadeTurizm olarak, sizleri hac ve umre ibadetlerinizi ifa ederken tecrübeli hoca kafromuz ve danışanlarımız ile peygamber (s.a.v) sünneti seniyyesini düstur alarak ibadetlerinizi tamamlatmayı hedeflemekteyiz.

15 yıllık tecrübemiz, ilmi birikime sahip hocalarımız ile Kur'an ve Sünnet çizgisinden taviz vermeden sizlere Hac ve Umre farizalarınızı (farzlarınızı) yaptırıyoruz. Rabbimizden niyazımız sizlerin ve bizlerin günahları bağışlanmış, tövbeleri kabul edilmiş ve ibadetleri ile derecesi yükselmiş bir halde huzuru ilahiye çıkabilmektir. (amin)

VİZYONUMUZ

Müşterilerimizi Hz. Allah'ın (c.c) ve Resulullah Efendimiz'in (s.a.v) misafirleri olarak görerek, manevi anlamda en üst ve kaliteli düzeyde kutsal vazifelerini farz, vacip ve sünnet-i seniyeye uygun bir şekilde yerine getirmelerine aracı olmayı hedefliyoruz.

MİSYONUMUZ

15 yıllık deneyimimizle birlikte, tüm misafirlerimize mukaddes topraklardaki kutsal vazifelerinde iş ahlakı, dürüstlük, güven, güleryüz, özveri ve kaliteden ödün vermeyen bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

En büyük kazancımız, değerli misafirlerimizin memnuniyeti ve dualarıdır.

Saygılarımızla...